Allergie informatie: Basilicumsaus (bij vis)
Terug naar het receptIngrediënten
- 20 gram boter
- 1 sjalotje, fijngehakt
- 2 deciliter witte wijn
- 2 deciliter visbouillon
- 2,5 deciliter slagroom
- zout
- peper
- 2 eetlepels fijngehakte basilicum
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Tonijn met mangosalade en citroen
Met tonijn, mango en citroen uit Nederland
6 porties - 55 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Erwtensoep uit Slowcoooker
Met erwtensoeppakket, zuurkoolspek en schouderkarbonades uit Nederland
8 porties - 8 uur
Maaltijdsoepen - spikey1 - Pulled Porc uit Slowcooker
Met procureur, tomaten en seasoningmix uit Nederland
6 porties - 8 uur
Vlees - spikey1 - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Basilicumsaus (bij vis)
- Allergieen informatie