Allergie informatie: Base be sampi (boemboe voor vlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 eetlepel sambal oelek
- 2 eetlepels gemberjam
- 1 theelepel laos
- 25 gram kemirienoten
- 1 theelepel korianderzaad
- 1 eetlepel citroengras
- 0,5 eetlepel peperkorrels
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Base be sampi (boemboe voor vlees)
- Allergieen informatie