Allergie informatie: Sambal Peteh
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 grote ui
- 3 teentjes knoflook
- 0,5 a 0,75 deciliter slaolie
- 150 gram sambal oelek
- 2 theelepels assem
- 0,5 a 0,75 deciliter water
- 100 gram peteh bonen (diepvries)
- boemboes:
- 2 blaadjes salam
- 2 blaadjes djeroek poeroet
- 1 plakje laos
- 1 theelepel trassi
- 2 theelepels suiker
- een snufje zout
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533
- Home
- Recept
- Sambals
- Sambal peteh
- Allergieen informatie