Allergie informatie: Sambal Goreng Tempeh 2
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 blok tempeh, in dunne reepjes
- 6 stuks fijngesneden sjalot
- 3 teentjes fijngesneden knoflook
- 4 stuks fijngesneden rode lombok
- 0,5 theelepel laos
- 0,5 theelepel trassi
- 2 theelepels zout
- 1 theelepel suiker
- 6 stuks petehbonen, in reepjes
- 2 stuks salambladeren
- 1 eetlepel asemwater
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533 - Tilapia Goreng
Met tilapia filet, vijfkruidenpoeder en zout uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - 34533
- Home
- Recept
- Sambals
- Sambal goreng tempeh 2
- Allergieen informatie