Allergie informatie: Sambal goreng kentang (pittige gebakken fijngesneden aardappelen)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo aardappelen
- 3 stuks Surinaamse peper of naar gewenst hoe pittig je het wil
- 3 liters zonnebloemolie
- 3 volle eetlepel rietsuiker(geen basterd- of kristalsuiker)
- 0,5 ui
- 2 teentjes knoflook
- 4 bouillonblokjes
- 2 theelepels adji-no-moto
- 5 gram nootmuskaat
- 10 gram vers gesneden laos
- 10 gram trassi
- mespuntje zout
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop
- Home
- Recept
- Sambals
- Sambal goreng kentang (pittige gebakken fijngesneden aardappelen)
- Allergieen informatie