Allergie informatie: Sambal Goreng Ajam/Peteh/Taugeh
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram gebakken kipfilet, in stukjes
- 1 stuks fijngesneden ui
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- 1 theelepel sambal trassi
- 250 gram taugeh
- 1 theelepel laos
- 0,5 theelepel sereh
- 15 stuks petehbonen, in reepjes
- 1 eetlepel ketjap asin
- 2 eetlepels water
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Sambals
- Sambal goreng ajam/peteh/taugeh
- Allergieen informatie