Allergie informatie: Sambal djelanta
Terug naar het receptIngrediënten
- 10 zeer fijn gesneden rode lomboks
- 10 zeer fijn gesneden groene lomboks
- 2 eetlepel gebakken uitjes
- 2 theelepel trassi
- 1 theelepel zout
- 1 ragfijn gesneden djeroekpoeroetblad
- 1 deciliter water
- 3 eetlepel olie
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533 - Sambal goreng daon Rode Biet
Met blad van rode biet, vissaus en lombok uit Indonesie
2 porties - 10 minuten
Groentegerechten - 34533
- Home
- Recept
- Sambals
- Sambal djelanta
- Allergieen informatie