Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ketjap-sambal recept
Ketjap-sambal recept

Ketjap-sambal


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Doe de peper en het knoflook in een vijzel en maal het tot een gladde pasta. Voeg de zoete ketjap toe, meng het geheel en klaar. Je kunt ook ketjap sedang of asin gebruiken (iets zouter en zoute ketjap). Doe dan wat suiker in de sambal. Tip: deze sambal wordt bijvoorbeeld bij saoto-soep en sate geserveerd. Hij combineert goed met kip en geweldig met witte vis!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ketjap-sambal recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven