Pancakes op z

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Garde
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Klop met een garde de , de , het , de en de goed door elkaar.
  2. Als het mengsel goed glad is, doe je het erbij en klop je alles nog een keer door elkaar.
  3. Laat het beslag tenminste een half uur rusten.
  4. Smelt nu in een pan met een anti-aanbaklaagje een beetje en schenk, als de goed warm is, een soeplepel beslag erin.
  5. Bak de pancake aan beide kanten goudbruin.
  6. Bewaar de pancakes op een warm bord.
  7. Serveer de pancakes warm en met veel .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gist kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en stroop
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en stroop
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (4)

Pancakes op z'n Amerikaans heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.5 / 10 in 4 recensies
RESET

Het zijn meer pannenkoeken dan pancakes...ik denk zelf dat bloem vervangen moet worden door zelfrijzend bakmeel want het beslag is veel te dun om er pancakes van te bakken.
Roellie 5 februari 2016
Ga het snel eens uittesten, hopelijk zijn ze net zo lekker als degene die ik in Amerika heb gegeten! Monique gist en bakpoeder kan allebei gebruikt worden om te laten rijzen. Alleen is gist natuurlijk... Lees reactie
Debby 22 oktober 2012
Heel lekker en leuk! Maar dat zakje bakpoeder moet dat er nu in of niet?
Lena 28 mei 2012
Een zakje gist? Moet dat niet een zakje bakpoeder (baking powder) zijn?
Monique 10 april 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
618 kcal
30%2472 kcal
Vetten
12 g.
17%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
107 g.
41%428 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pancakes op z'n Amerikaans