Allergie informatie: Kwarkbroodjes voor brunch
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram bloem
- 2 zakjes bakpoeder (ca 32 gram)
- zout
- suiker
- 1 ei
- 300 gram magere kwark
- 120 milliliter + 2 eetlepels melk
- 120 milliliter olie
- 1 eetlepel parelsuiker
- 2 eetlepels zaden en/of pittenmelange
- bakpapier
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona
- Home
- Recept
- Ontbijtgerechten
- Kwarkbroodjes voor brunch
- Allergieen informatie