Allergie informatie: Beghrir (Marokkaanse Pannekoek)
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram bloem
- 150 gram griesmeel
- 7 gram gist
- 1 zakje bakpoeder
- 2 theelepels zout
- 700 milliliter water (kan iets meer zijn)
- mespuntje saffraan
Meer Recepten
- Gevuld bladerdeeg met gehakt
Met rundergehakt, bladerdeeg en olijven uit Marokko
4 porties - 50 minuten
Snacks - amber - Marokkaanse kip
Met kip, wortel en aardappelen uit Nederland
2 porties - 1 uur
Hoofdgerechten - lyavangelder - Marokkaanse salade
Met aubergines, rode paprika en cayennepeper uit Marokko
4 porties - 30 minuten
Groentegerechten - azuro - Marokkaanse Lamskebab
Met lamsvlees, komijn en oregano uit Marokko
4 porties - 20 minuten
Vlees - azuro - Marokkaanse kippenvleugels
Met kippenvleugels, olijfolie en paprikapoeder uit Marokko
4 porties - 1 uur
Gevogelte - srhir76
- Home
- Recept
- Ontbijtgerechten
- Beghrir (marokkaanse pannekoek)
- Allergieen informatie