Allergie informatie: Zachte brownies
Terug naar het receptIngrediënten
- voor 16 stuks:
- 140 gram boter
- 4 grote eieren, losgeklopt
- 340 gram lichtbruine basterdsuiker
- 1 theelepel vanille-essence
- snufje zout
- 140 gram bloem, gezeefd
- 75 gram cacaopoeder
- 100 gram peacannoten
Meer Recepten
- Bessenjam
Met zwarte bessen, rode aalbessen en appel uit Nederland
3 porties - 2 uur
Jam en marmelade - Bill_W_Polo - Tonijntapenade
Met tofu, tonijn en wortel uit Italie
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Komkommersoep met kerrie en appel
Met komkommer, kerrie en appel uit Belgie
4 porties - 25 minuten
Soepen - pitoe - Een zoete en zachte smoothie
Met abrikozen, limoen en pruimensap uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Smoothies - bettyvandijk - Tortillaships
Met bloem tortillas, frituurolie en zeezout uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Hapjes - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Zachte brownies
- Allergieen informatie