-
Ik heb het nog niet geprobeerd, maar ik ga het nu doen en ik ga het zeggen hoe hij is geworden, dat ga ik ook zeggen, doei, doei
Hafsa gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heb het hele recept niet kunnen maken, omdat de hoeveelheden ontbreken. Vijf sterren heb ik dus niet gegeven!
Geerke Kuhlmann gaf dit recept 2/5 sterren
-
Ik heb deze taart gemaakt met Verwenyoghurt Banaan/karamel van Mona en heb er een koekjesbodem onder gedaan. Het resultaat was krankzinnig lekker, dit is hoe ik 'm de volgende keer zou maken:
Bodem:
- 200 gr. verkruimelde koekjes
- 100 gr. gesmolten boter
Beide mengen en op de bodem van de taartvorm vast aandrukken.
Vulling;
- 2 kopjes suiker (100 a 150 gr)
- 150 gr boter
Klop de suiker en boter op tot dit een romig geheel is.
Voeg al mixend toe:
- 4 eieren
- 1 zakje bakpoeder
- 300 gr Verwenyoghurt
En als laatste toevoegen:
- ca 150 a 200 gr bloem (beslag moet luchtig maar bijna even dik als cakebeslag zijn)
Bak 'm ruim een uur op 160 graden tot 'ie van binnen ook helemaal stijf is. Eventueel checken met een cocktailprikker.
Ietsje laten afkoelen, maar warm (bijv. als dessert) ook erg lekker!
Suzan gaf dit recept 5/5 sterren
-
Welke hoeveelheden bloem, boter en bakpoeder moeten er gebruikt worden?
Geerke Kuhlmann gaf dit recept 5/5 sterren