Allergie informatie: Walnotencrumble met kaneelpruimen
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 potten of blikken pruimen (à 720 milliliter)
- 1 pakje vanillepuddingpoeder (om te koken, voor 500 milliliter melk)
- 100 gram suiker
- 1 theelepel kaneelpoeder
- 150 gram walnoten
- 200 gram bloem
- zout 1 zakje vanillesuiker
- 1 eidooier
- 100 gram boter
- 1 eetlepel poedersuiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Walnotencrumble met kaneelpruimen
- Allergieen informatie