Allergie informatie: Walnoot rum spätzle
Terug naar het receptIngrediënten
- voor het spätzle deeg:
- 200 gram bloem
- 150 gram gepelde walnoten
- 3 eieren
- 150 milliliter zure room
- 50 milliliter maiskiemolie
- 1 theelepel bakpoeder
- zout
- voor garnering:
- 200 gram abrikozenjam
- 1 scheut stroh rum 80%
- 80 gram roomboter
- 80 gram poedersuiker
- 40 gram gepelde walnoten
Meer Recepten
- Walnoot-peterselie-vinaigrette
Met walnotenolie, rode wijnazijn en ongezoet rode druivensap uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Kip amuse
Met kipfilet, walnoot en olijf uit Nederland
6 porties - 20 minuten
Amuses - eduward - Dadel walnoot koekje
Met dadels, walnoten en citroen uit Nederland
4 porties - 20 uur
Koekjes - Eempje - Vruchtensalade met kokos
Met sinaasappelsap, mango, komkommer uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jacob - Salade van vers fruit
Met gemengd fruit, grand marnier en rum uit Nederland
4 porties - 23 uur
Cocktails met alcohol - nancy28
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Walnoot rum spätzle
- Allergieen informatie