Allergie informatie: Vanillekwarktaart met kersenjam
Terug naar het receptIngrediënten
- 9 blaadjes gelatine (18 gram)
- 200 gram Bastognekoeken, fijn verkruimeld
- 4 eetlepels kersenjam
- sap en rasp van 1 citroen
- 450 gram vanillekwark (Melkan)
- 200 gram witte basterdsuiker
- 250 milliliter slagroom, stijfgeklopt
- 500 gram kersen
- poedersuiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Vanillekwarktaart met kersenjam
- Allergieen informatie