Allergie informatie: Spaanse caramel custard
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 milliliter melk
- 0,5 sinaasapppel waarvan 2 dunne repen sinaasappelschil zijn verwijderd
- 1 vanillestokje, gespleten of 0,5 theelepel vanille-essence
- 175 gram witte basterdsuiker
- 4 eetlepels water
- scheutje sinaasappelsap
- boter om in te vetten
- 3 grote eieren en 2 eidooiers
Meer Recepten
- Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Meloensalade met bite
Met galiameloen, spek en spaanse peper uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Salades - azuro - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr - Thaise mosselen
Met mosselen, spaanse peper en currypasta uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - spikey1 - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Spaanse caramel custard
- Allergieen informatie