Allergie informatie: Sneeuweieren met creme caffee-anglaise en karamel
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eiwitten
- 1 theelepel citroensap
- 100 gram witte basterdsuiker
- 1/2 liter melk
- créme anglaise:
- 8 eierdooiers
- 120 gram suiker
- 1 deciliter espresso
- 5 deciliter melk (gezeefde melk van sneeuweieren)
- 3 deciliter slagroom
- 1 theelepel maïzena
- karamel:
- 100 gram basterdsuiker
- 2 theelepels glucosesiroop
- 2 eetlepels koud water
- chocoladegarnering:
- cornetje met chocolade
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Sneeuweieren met creme caffee-anglaise en karamel
- Allergieen informatie