Allergie informatie: Rumrozijnen ijs
Terug naar het receptIngrediënten
- 125 gram rozijnen
- 20 centiliter rum
- 1 bak roomijs
- 1/8 slagroom, geklopt
- 2 eetlepels chocoladevlokken
Meer Recepten
- 'verdronken' vanilleijs
Met vanille ijs en espress uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Scroppino
Met ijs, wodka en wijn uit Italie
4 porties - 10 minuten
Cocktails - vivaitalia - IJs omringd met cake
Met ijs en chocoladecak uit Belgie
8 porties - 20 minuten
Taart en gebak - yokedol - Banaan choco ijs 225 cal
Met bananen, cacao en honing uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - yaracharlotte - IJs met kletskoppen
Met kaneelijs en kletskoppe uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Nagerechten - Gulsahan
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Rumrozijnen ijs
- Allergieen informatie