Allergie informatie: Romige rijstpudding
Terug naar het receptIngrediënten
- 85 gram blanke rozijnen (sultana's)
- 5 eetlepels witte basterdsuiker
- 90 gram dessertrijst
- 1,2 liter melk
- 1 theelepel vanille-essence
- 1 eetlepel boter, om in te vetten
- fijngeraspte schil van 1 citroen
- snufje nootmuskaat
- gehakte pistache noten voor garnering
Meer Recepten
- Kabeljauwfilet met fris-romige citroensaus
Met kabeljauw, citroensaus en noorse garnalen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Romige Oranjedroom-smoothie
Met perziken, mango en sinaasappel uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Smoothies - bettyvandijk - Zalm met salsa van gegrilde ananas
Met zalm, ananas en gele rijst uit Thailand
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gbvm - Romige mandarijn met hulp sapcentrifuge
Met nectarines en mandarijne uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Cocktails zonder alcohol - bettyvandijk - Strakke blik cocktail
Met sinaasappels, appel en wortelsap uit Nederland
3 porties - 15 minuten
Cocktails zonder alcohol - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Romige rijstpudding
- Allergieen informatie