Allergie informatie: Rijstevla met kersen in rode wijn en eiwitschuim
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 milliliter rijstevla
- 2 eetlepels suiker
- 2 eieren
- snuf zout
- 250 milliliter rode wijn
- 50 gram suiker
- 400 gram verse kersen
- 80 gram kersenjam
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Rijstevla met kersen in rode wijn en eiwitschuim
- Allergieen informatie