Allergie informatie: Rijstdessert uit de oven met pruimensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 milliliter melk
- zout
- 125 gram dessertrijst
- 3 eieren
- 125 gram + 2 eetlepels suiker
- 1 zakje vanillesuiker (8 gram)
- 250 gram magere kwark
- 175 milliliter karnemelk
- 75 gram volle yoghurt
- 2 eetlepels + extra boter
- 500 gram rijpe pruimen
- 500 milliliter kersensap
- 35 gram custardpoeder
- 1 eetlepel kaneelpoeder
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Rijstdessert uit de oven met pruimensaus
- Allergieen informatie