Allergie informatie: Rijstbavarois met pruimen in wijnsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 milliliter witte wijn
- 1 theelepel kaneelpoeder
- 250 gram zwarte pruimen zonder pit
- 1/2 eetlepel aardappelmeel
- 125 gram dessertrijst
- 6 deciliter melk
- 1 vanillestokje
- 3 eidooiers
- 1 zakje vanillesuiker
- 4 blaadjes gelatine
- 3 deciliter slagroom
- olie om in te vetten
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Rijstbavarois met pruimen in wijnsaus
- Allergieen informatie