Allergie informatie: Ricottacrème met kersen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 blik kersen
- 1 eetlepel aardappelmeel
- 4 eetlepels suiker
- 3-4 druppels rum of amandelaroma
- 250 gram ricotta
- 150 milliliter crème fraiche
- 1 zakje vanillesuiker
- 1-2 eetlepels citroensap
- 4 eetlepels chocoladeschaafsel
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Ricottacrème met kersen
- Allergieen informatie