Allergie informatie: Rabarber Crunch
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kop bloem
- 0,75 kop havermout
- 1 kop bruine basterdsuiker
- 0,5 kop gesmolten boter
- 1 theelepel kaneel
- 4 koppen rabarber
- 1 kop water
- 1 kop suiker
- 2 eetlepels maizena
- 1 zakjes vanillesuiker
Meer Recepten
- Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959 - Rabarber-aarbeienjam
Met rabarber, aardbeien en geleisuiker uit Nederland
4 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Suikervrije Rabarbermousse
Met rabarber, aardbeien en appel uit Nederland
8 porties - 35 minuten
Bijgerechten - pegas - Rabarberschutney
Met rabarber, gedroogde cranberrys en honing uit Nederland
2 porties - 35 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Rabarberjam
Met rabarber, sinaasappelsap en aardbeien uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - lucyvader
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Rabarber crunch
- Allergieen informatie