Allergie informatie: Podding-rotti Indonesische-broodpudding
Terug naar het receptIngrediënten
- brood (mag wat ouder zijn)
- 150 gram rozijnen of krenten
- 4 eieren
- 6 eetlepel suiker
- 0,5 liter melk
- 1 vanillestokje
- zout naar smaak
- 100 gram boter
- rum (optioneel)
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Indonesische varkenshaas
Met varkenshaas, chilipepers en knoflook uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Indonesische sausijsjes
Met half-om-half gehakt, peper en kruidnagelpoeder uit Indonesie
4 porties - 30 minuten
Vlees - 34533 - Klepon (Indonesische suikerbolletjes)
Met ketanmeel, witte basterdsuiker en kokosmelk uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Snelle rendang
Met runderlappen, rijst en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 25 minuten
Rijstgerechten - armina
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Podding-rotti indonesische-broodpudding
- Allergieen informatie