Allergie informatie: Perziken met frambozensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 450 gram verse frambozen
- fijngeraspte schil van 1 sinaasappel
- 2 eetlepels vers sinaasappelsap
- 2 eetlepels Grand Marnier, Contreau of andere sinaasappellikeur
- 2-3 eetlepels witte basterdsuiker
- 6 rijpe perziken
- vanilleroomijs, kattetongetjes of lange vingers voor erbij
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Perziken met frambozensaus
- Allergieen informatie