Allergie informatie: Perzik onder een amandeldekentje
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 blik perziken ca. 450 gram
- 1 zakje amandelschilfers, ca. 35 gram
- 50 gram boter
- 0,5 deciliter suiker
- 0,5 deciliter slagroom
- 1 eetlepel bloem
- om te serveren:
- 2 deciliter slagroom
- 2 theelepel oploskoffie
- 2 theelepel suiker
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Perzik onder een amandeldekentje
- Allergieen informatie