Allergie informatie: Perenloempiaatjes met gember-chocoladesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 halve peren op siroop (blik)
- 6 rijstvellen van 16 centimeter doorsnede (of loempiavellen)
- 50 gram pure chocolade (0,5 reep van 100 gram)
- 100 milliliter slagroom
- 1 eetlepel gemberpoeder
- 2 klontjes boter
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Perenloempiaatjes met gember-chocoladesaus
- Allergieen informatie