Allergie informatie: Peer en gember cake
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram ongezouten boter, op kamertemperatuur
- 175 gram fijne kristalsuiker
- 175 gram zelfrijzend bakmeel, gezeefd
- 3 theelepels gember
- 3 eieren, opgeklopt
- 450 gram eetbare peren, geschild en dun gesneden
- 1 eetlepel basterdsuiker
Meer Recepten
- Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Kippig fruit
Met kip, vers fruit en ananassap uit Nederland
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - lekker_koken - Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - Tonijn met mangosalade en citroen
Met tonijn, mango en citroen uit Nederland
6 porties - 55 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Peer en gember cake
- Allergieen informatie