Allergie informatie: Kokos-Kersen Cake (Lactosevrij)
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram zelfrijzend bakmeel
- 100 gram suiker
- 100 gram bruine basterdsuiker
- snufje zout
- 1 ei
- 150 milliliter lactosevrije melk
- 75 gram kokos
- 200 gram marsepein
- 1 klein potje kersen
- 4 kleine blaadjes gelatine
- 1 eetlepel kaneel
Meer Recepten
- Rode vruchtenjam
Met bramen, frambozen en bosbessen uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Nutella pizza
Met pizzabodem, chocoladepasta en geraspte kokos uit Italie
1 portie - 30 minuten
Hoofdgerechten - Leon10e - Mango-kokossmoothie
Met mango, kokosmelk en rode peper uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Smoothies - bettyvandijk - IJs omringd met cake
Met ijs en chocoladecak uit Belgie
8 porties - 20 minuten
Taart en gebak - yokedol - Gemblong (rijstballetjes met een suikerlaagje)
Met ketan kleefrijst, daun pandan en kokos uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Kokos-kersen cake (lactosevrij)
- Allergieen informatie