-
Dit is inderdaad een leuke manier om teveel aan kersen weg te werken. Ik moet er wel even bij zeggen dat dit geen tarte tatin maar een clafoutis is. Maar heel lekker!
Sindia gaf dit recept 5/5 sterren
-
Hoeveel zout moet ik gebruiken?
Lars van Vulpen gaf dit recept 5/5 sterren
-
De melk was te veel dus je moet er iets meer bloem en suiker bij doen net zo lang tot dat je een papje hebt. Dus zo'n dikke saus. :-I
Esmee gaf dit recept 1/5 sterren
-
Het is een omkeer taart, maar verder heel makkelijk om te maken. De kirsch is wat duur. Ik heb er juist wat extra kersen in gedaan, dit ging ook gewoon goed.
Maartje gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heel lekker en eenvoudig om te maken.
Martine Naudts gaf dit recept 4/5 sterren
-
Een erg lekker recept! Ik heb het wel met wat minder kersen gedaan maar dat ging ook prima.
Marieke gaf dit recept 5/5 sterren