Allergie informatie: In rode wijn gepocheerde vijgen met vanillemascarpone
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 citroen
- 750 milliliter rode wijn (categorie 8)
- 200 gram suiker
- 3 kruidnagels
- 1 kaneelstokje
- 12 verse vijgen
- 1 vanillestokje
- 1-2 eetlepels witte basterdsuiker
- 1 bakje mascarpone (250 gram)
- 2 bakjes frambozen (a 150 gram)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- In rode wijn gepocheerde vijgen met vanillemascarpone
- Allergieen informatie