Allergie informatie: IJscrepes au grand marnier
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram bloem
- 1 ei
- 2,5 deciliter melk
- iets zout
- (0,5 glaasje maraquinlikeur of ander smaakje)
- 1 eetlepel suiker
- 0,5 sinaasappel
- 0,5 citroen
- 1 eetlepel oranjemarmelade
- (0,5 eetlepel poedersuiker)
- 1,5 eetlepel congnac
- 1,5 eetlepel grand marinier
- 15 gram margerine
- 200 gram vanilleijs
Meer Recepten
- Meloen met zomervruchten
Met aardbeien, frambozen en galiameloen uit Nederland
4 porties - 1 uur en 40 minuten
Nagerechten - lucyvader - Druivenchutney met appel
Met druiven, appel en gemberpoeder uit India
20 porties - 2 uur en 30 minuten
Jam en marmelade - meinweg - Grand Mimosa-Cocktail
Met grand marnier, sinaasappelsap en prosecco uit Italie
4 porties - 5 minuten
Cocktails met alcohol - bettyvandijk - Perzikensoep
Met perziken en grand manie uit Nederland
1 portie - 15 minuten
Nagerechten - lekker_koken - Perzik en peer uit de oven
Met perzik, peer en amandel uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Nagerechten - vanveerle
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Ijscrepes au grand marnier
- Allergieen informatie