Allergie informatie: IJs-Charlotte voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram lange vingers
- 500 milliliter roomijs
- 500 milliliter aardbeien of frambozenijs
- 250 gram rode bessen en/of bramen voor erbij
- kom met platte bodem (ca 1 liter)
- vershoudfolie
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Ijs-charlotte voor buffet
- Allergieen informatie