Allergie informatie: Griesmeel-abrikozenschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 50 gram amaretti (of gedroogde bitterkoekjes)
- 250 gram suiker
- 15 gram druivensuiker
- 2 zakjes vanillesuiker
- 8 grote abrikozen
- 1 liter melk
- 150 gram griesmeel
- snufje zout
- 4 eidooiers
- 1/8 liter slagroom
- 25 gram boter
- 250 gram abrikozenjam
Meer Recepten
- Bessensapvla
Met griesmeel, bessensap en pijpkaneel uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Nagerechten - lucyvader - Schuimige griesmeelvla
Met griesmeel, limonade en suiker uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Nagerechten - jofkas - Spies van lamsgehaktworst met knoflook
Met lamsgehakt, griesmeel en pijjnboompitten uit Marokko
4 porties - 20 minuten
BBQ - tobkok - Gehaktbal curry
Met gehakt, kardemom en kokosmelk uit India
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Cajun-ovenfrietjes
Met aardappelen, tomatenbouillon en cajunkruiden uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Bijgerechten - sonyanijntje
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Griesmeel-abrikozenschotel
- Allergieen informatie