Allergie informatie: Gestoomde chocoladecake met vanillecustard
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de cakejes:
- 110 gram ongezouten boter, in stukjes
- 125 gram pure chocolade, gehakt
- 3 grote eieren
- 110 gram gele basterdsuiker
- 85 gram bloem
- 25 gram cacaopoeder + extra om te bestuiven
- voor de custard:
- 2,5 deciliter melk
- 1,25 deciliter melk
- 1 vanillestokje
- 1 eetlepel maïzena
- 2-3 eetlepels fijne kristalsuiker (naar smaak)
- 1 liter ei
- 1 eidooier van een liter ei, geklopt
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Gestoomde chocoladecake met vanillecustard
- Allergieen informatie