Allergie informatie: Gestoomde bananenmuffins
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 bananenbladeren
- 1 grote rijpe banaan
- 1 ei
- 3 eetlepels limoensap
- 2 eetlepels kokosmelk
- 2 eetlepels maïzena
- 4 eetlepels gemalen kokos
- 3 eetlepels witte basterdsuiker
- mespunt zout
- vers fruit (mango, ananas, lychees, groene appels)
Meer Recepten
- Gestoomde broccoli
Met broccoli, pijnboompitten en walnotenolie uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Gestoomde mais
Met maiskolven en wate uit Vietnam
4 porties - 30 minuten
Snacks - jolandaknorretje - Dashi (Japanse zeewierbouillon)
Met japans zeewier, rode paprika en verse zalmsnippers uit Japan
4 porties - 20 minuten
Soepen - sacha - Gestoomde zalmmoot met knoflook
Met zalmmoten, knoflook en limoensap uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - lucyvader - Bebotok bandeng (gestoomde makreel pakketjes)
Met makreel, paprikas en bananenbladeren uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Gestoomde bananenmuffins
- Allergieen informatie