Allergie informatie: Gestoofde pruimen met roompuddinkjes
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de gestoofde pruimen:
- 50 milliliter rode port
- 2,5 theelepels bruine suiker
- schil van een 0,5 sinaasappel, schoongeboend en in reepjes
- 0,25 kaneelstokje
- 6 pruimen in vieren.
- allesbinder
- voor de pudding:
- 10 gram witte gelatineblaadjes
- 500 milliliter slagroom
- 100 milliliter volle melk
- 80 gram suiker
- 0,5 vanillestokje overlangs opengesneden
- 4 eetlepels suiker
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Gestoofde pruimen met roompuddinkjes
- Allergieen informatie