Allergie informatie: Gemberpeertjes met kaneelijs
Terug naar het receptIngrediënten
- 8-10 kleine stoofpeertjes (Gieser Wildeman)
- 225 ml witte wijn
- 75 gram suiker
- sap en schil van een citroen
- 2 cm. verse gember, geschild en in plakjes gesneden.
- ca. 1 liter kaneelijs.
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Gemberpeertjes met kaneelijs
- Allergieen informatie