Allergie informatie: Gemarineerd zomerfruit met gebrand schuim
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram zomerfruit
- 4 eetlepels suiker plus extra
- 2-3 eetlepels citroenlikeur
- 2 eiwitten
- 50 gram poedersuiker
- 4 kleine glazen van 100 milliliter
- crème brûléebrander
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Gemarineerd zomerfruit met gebrand schuim
- Allergieen informatie