Allergie informatie: Gebrande bosvruchten panna cotta
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 milliliter dessertsaus bosvruchten
- 3 blaadjes witte gelatine
- 500 milliliter slagroom
- 50 gram suiker plus extra
- 1 zakje vanillesuiker
- 1-2 eetlepels bosvruchtenlikeur
- 4 wijnglazen of glazen schaaltjes van 150 milliliter
- crème brûléebrander
Meer Recepten
- Rode vruchtenjam
Met bramen, frambozen en bosbessen uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Kinderspoom
Met kinder champagne, sorbetijs en aardbeien uit Nederland
6 porties - 20 minuten
Cocktails zonder alcohol - keukenwonder - Goela katjang
Met suiker en pinda' uit Indonesie
1 portie - 5 minuten
Taart en gebak - 34533 - Miens gebrande pinda's
Met ongezouten pinda's, peper, zout uit China
4 porties - 20 minuten
Snacks - mien - Fresh Berry Sorbet
Met bosvruchten, yoghurtijs en cassis uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Cocktails met alcohol - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Gebrande bosvruchten panna cotta
- Allergieen informatie