Allergie informatie: Gebrand custardtaartje
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram bloem,gezeefd
- 125 gram roomboter op kamertemperatuur
- 125 gram suiker
- 1 ei
- zout
- 300 milliliter slagroom
- 100 milliliter melk
- 2 grote eieren
- 4 grote eidooiers
- 75 gram suiker plus extra
- 1 zakje vanillesuiker
- poedersuiker
- materialen:
- vershoudfolie
- 8 ingevette eenpersoonstaartvormpjes (10 centimeter doorsnede)
- bakpapier
- blindbakvulling (bijv gedroogde bonen)
Meer Recepten
- Seroendeng
Met kokos, pinda en trassie uit Indonesie
1 portie - 35 minuten
Bijgerechten - petercornelis - Gemarineerd zomerfruit met gebrand schuim
Met zomerfruit, citroenlikeur en eiwitten uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Gegrilde Portabella met roerbakblokjes, groente en kaas
Met portabella's, valess roerbakblokjes en broccoli uit Nederland
2 porties - 45 minuten
Groentegerechten - scorpio - Custardtaartje met aardbeien
Met custardpoeder, melk en aardbeien uit Frankrijk
4 taarten - 3 uur en 15 minuten
Nagerechten - sjerrel
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Gebrand custardtaartje
- Allergieen informatie