Flensjes met perenroomvulling

Ingrediënten

+ -
print

Voor de flensjes:

Voor de perenroomvulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Koekenpan
  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Klop de met suiker en stijf in een kom.
  2. Spatel de met perenlikeur en erdoor.
  3. Klop het stijf en spatel het door het perenroommengsel.
  4. Schep het geheel in een diepvriesdoos en laat het in de diepvriezer opstijven.
  5. Zeef de in een kom en voeg het met , , en al roerend toe tot een glad beslag.
  6. Smelt de in een steelpannetje en voeg het al roerend toe aan het beslag.
  7. Verhit ee klontje in een koekenpan met een doorsnede van 18 cm, schep 1/6 deel van het beslag in de pan en bak het flensje bruin en gaar.
  8. Bak zo de andere 5 flensjes.
  9. Leg de flensjes op een bord en houd ze warm op een pan heet water.
  10. Verdeel de flensjes over 6 bordjes en vouw ze twee keer dubbel.
  11. Schep de perenroom tussen de bovenste twee laagjes.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • rietsuiker, vanillesuiker, rietsuiker, vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eiwit kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei en eiwit
  • boter, boter, kwark kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, boter, boter, kwark, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk, boter, boter, kwark, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
436 kcal
21%1744 kcal
Vetten
38 g.
55%152 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
33 g.
12%132 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
2 g.
3%8 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Flensjes met perenroomvulling