Allergie informatie: Flensje met stoofperencompote, kaneelijs en een stroopje
Terug naar het receptIngrediënten
- Kaneelijs:
- 8 eierdooiers
- 250 gram suiker
- 5 deciliter volle melk
- 5 deciliter room
- 10 gram kaneel
- flensjes:
- 2 deciliter volle melk
- snufje zout
- 1 ei
- 40 gram suiker
- 25 gram boter
- 100 gram bloem
- Compote:
- 1 kilo stoofpeertjes
- 1 vanillestokje
- 1 citroen
- 95 gram geleisuiker
- 1 kaneelstokje
- 1 theelepel koekkruiden
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Flensje met stoofperencompote, kaneelijs en een stroopje
- Allergieen informatie