Allergie informatie: Figos com Porto
Terug naar het receptIngrediënten
- passievruchtenijs (15 personen):
- 400 gram passievruchtencoulis
- 200 gram poedersuiker
- 4 deciliter slagroom
- 50 gram (2) eidooiers
- 1,5 blaadjes gelatine (1,5 gram)
- gecaramelliseerde vijgen:
- 15 grote rijpe vijgen
- 350 gram bruine basterdsuiker
- 2 deciliter port
- Portugees roomtaartje:
- 15 vellen bladerdeeg (± 12 x 12 cm)
- 2 eierdooiers, losgeklopt
- kristalsuiker
- 100 gram witte basterdsuiker
- 1 ei
- 3 eierdooiers
- 3 deciliter melk
- 1,5 deciliter slagroom
- 2,5 theelepel vanille essence
- 150 gram amandelschaafsel
- 300 gram mascarpone
- 15 stuks versiersels van melkchocolade
Meer Recepten
- Pakje geitenkaas met peer en Luikse siroop
Met geitenkaasje, peer en perensiroop uit Belgie
4 porties - 15 minuten
Warm - ingeroosje - Napolitaanse saus
Met wortelen, oregano en tomaten uit Belgie
4 porties - 10 uur
Sauzen en marinades - jeanpiere - Cranberriesaus
Met cranberries, suiker en porto uit Belgie
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - pitoe - Gevulde citroentjes op zijn Portugees
Met makreelfilets, citroen en porto uit Belgie
4 porties - 15 minuten
Koud - wacoma - Pasta pitta
Met pittavlees, tomaten en room uit Belgie
4 porties - 20 minuten
Pastagerechten - jeanpiere
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Figos com porto
- Allergieen informatie