Allergie informatie: Durbari Malpura (oliebollen)
Terug naar het receptIngrediënten
- 75 gram bloem
- 25 gram gemalen rijst
- 50 gram poedersuiker
- 1 theelepel nootmuskaat
- een snufje zuiveringszout
- 1 sinaasappel
- 25 gram ongebrande cashewnoten
- 25 gram ongebrande walnoten
- 1,25 deciliter volle melk
- frituurvet
- 1 theelepel boter
- 25 gram rozijnen
- 25 gram amandelsnippers
- 3 deciliter halfvolle room
- 1 eetlepel rozenwater
Meer Recepten
- Oliebollen met abrikoos en noten
Met oliebollenmix, abrikozen en gemengde noten uit Nederland
4 porties - 1 uur en 5 minuten
Oud en nieuw - sacha - Oliebollen met appel
Met oliebollenmix, rozijnen en appel uit Nederland
1 portie - 45 minuten
Oud en nieuw - bettyvandijk - Oliebollen
Met tarwebloem, gist en water uit Nederland
4 porties - 1 uur
Oud en nieuw - peterstam - Oliebollen van mijn grootvader
Met bloem, krenten en rozijnen uit Nederland
6 porties - 3 uur
Oud en nieuw - ddetmar - Oliebollen
Met oliebollenmix, water, bier uit Nederland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Oud en nieuw - suzan
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Durbari malpura (oliebollen)
- Allergieen informatie