Allergie informatie: Dessertrijst met abrikozencompote
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram abrikozen (blik)
- 0,5 pakje kookpuddingpoeder vanille (voor 500 milliliter melk)
- 1 liter halfvolle melk
- zout
- 200 gram dessertrijst
- 2-3 eetlepels amandelschaafsel
- 1-2 takjes munt of citroenmelisse
- 40 gram rozijnen
- 4 gram steviapoeder
- kaneelpoeder
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Dessertrijst met abrikozencompote
- Allergieen informatie