Allergie informatie: Dadar Pisang Kelapa (pannenkoeken met banaan en kokos)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ei
- 4 bananen
- 50 gram bloem
- 2 eetlepels rijstmeel
- 60 gram witte basterdsuiker
- 60 gram bruine basterdsuiker
- 100 gram geraspte kokos
- 2 deciliter santen
- 2 limoen
- 1 theelepel zout
- 150 gram boter
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Dadar pisang kelapa (pannenkoeken met banaan en kokos)
- Allergieen informatie