-
Creme Brûlée is een heerlijk dessert. Het is vooral erg leuk dat het geflambeerd kan worden. Creme Brûlée is ook goed te combineren met aardbeien.
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heerlijk echt lekker de allerlekerste creme brulee mmmm heb het al een paar keer gemaakt.
Noa gaf dit recept 5/5 sterren
-
Het is beter als je rietsuiker gebruikt om op de creme brulee te branden.
Joris gaf dit recept 5/5 sterren
-
Het is superrrrrr lekker!
Samantah gaf dit recept 5/5 sterren
-
Super lekker, de andere zijn ook heerlijk echt proberen.
Alie gaf dit recept 5/5 sterren
-
Wow ga ik echt is een keer maken. Hoop dat hij lekker is.
Carolien gaf dit recept 5/5 sterren
-
Alles gedaan volgens het recept, helaas zag die er alleen heel waterig uit dat ik hem uit de oven in de koelkast zetten. (het bovenste laagje was lekker maar de rest was net vla!)
Stacy gaf dit recept 3/5 sterren
-
Ik vind het super lekker.
ME gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik zoek al heel lang.
Koosje gaf dit recept 5/5 sterren
-
Vet lekker al een paar keer gemaakt.
Thomas gaf dit recept 5/5 sterren
-
Super lekker en in een keer gelukt doe er alleen twee stokjes vanille in, dan heb je minder een ei smaak eraan zitten.
Chantal gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heerlijk echt super lekker samen met mijn vriendinetje gemaakt.
Beer en Noor vonden het ook super.
Meertje en Juultje gaf dit recept 5/5 sterren
-
Het lijkt me een heel lekker recept ga het vanavond maken!
Larissa gaf dit recept 5/5 sterren
-
Wow! Perfect resultaat! We waren erg blij met het resultaat :D
Marijn en Marieke gaf dit recept 5/5 sterren
-
Wow! Perfect resultaat! Ik was erg blij met het lekkere resultaat :)
Marieke En Marijn gaf dit recept 5/5 sterren
-
Erg goed recept, mijn gezin vraagt er steeds weer om, vandaag probeert mijn dochter het te maken.
-
Ik heb het gemaakt en vond dit recept geen succes. De smaak was erg zoet en smaakte niet lekker romig maar echt naar eieren.
Ester gaf dit recept 2/5 sterren
-
Kan het ook zonder vanille stokje en dan met vanille suiker?
Jaap gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heb het met een kerstdiner gemaakt. Heerlijk! Super gelukt, de creme was alleen wat waterig. Probeer het nu nog een keer, maar toen had ik ook per ongeluk een foutje gemaakt. 1e keer perfect! Bedankt voor het recept!
Leila gaf dit recept 5/5 sterren
-
Het eerste recept dat goed is gelukt.
Erg lekker. Werd hier gewaardeerd. Dank!
Liselore gaf dit recept 5/5 sterren
-
Dat ga ik zeker proberen.
FLuit gaf dit recept 5/5 sterren
-
Voor de eerste keer gemaakt volgens dit recept. Uitstekend gelukt en de smaak is verrukkelijk!
Jan gaf dit recept 4/5 sterren
-
Erg goed recept. Voor het branden van de suiker kan natuurlijk ook gewoon een brandertje worden gebruikt.
Marco gaf dit recept 4/5 sterren
-
Echt heel goed! Voor de zekerheid heb ik tijdens het branden van de suiker wat water op de kookplaat gedaan. Ik weet niet of dit nodig was, maar in elk geval was het eindresultaat verbluffend!
Rob P gaf dit recept 5/5 sterren
-
Het zit nu in de oven, het lijkt wel wat te stollen in de oven, en zometeen eruit halen om in de koelkast te plaatsen, als dit lukt benoem ik mezelf tot topchef haha, bedankt!
Frank gaf dit recept 5/5 sterren
-
Bij mij werdt het een beetje groen-gelig toen ik het in de bakjes deed, het zit nu in de oven. Help wat heb ik fout gedaan? :(
Betsie gaf dit recept 2/5 sterren
-
Het is perfect gelukt. Het zakte niet in en korrelig werd het ook niet.
Tide en Antonia gaf dit recept 5/5 sterren
-
Het is perfect gegaan en het zag er perfect uit.
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
-
Het is gemakkelijk en heel lekker.
Artur gaf dit recept 5/5 sterren
-
Niet heel moeilijk en erg lekker!
Sofie gaf dit recept 4/5 sterren
-
Je kunt beter fijne suiker gebruiken in plaats van kristalsuiker, dan heb je minder kans op korreltjes.
Tien gaf dit recept 4/5 sterren
-
Ga het vanavond maken.
Jeroen gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heerlijk recept, ik denk dat het inzakken er mee te maken had dat je een hele laag schuim bovenop had liggen? Dit gebeurde mij de eerste keer ook.
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik heb het geprobeerd, maar in de oven ging het nogal rijzen, daarna zakte het helemaal in. Het was ook korrelig van structuur. Ik heb het hele mengstel niet hard geklopt, ook niet zo lang trouwens. Ligt het hier aan? Wat heb ik verkeerd gedaan?
-
Ik wil dit ook gaan maken maar ik heb een vraagje,
Ik heb niet zon bakje op de foto maar ik heb een grotere bak en maar 1 (als je creme brulee recept Ah op google zoekt dan krijg je een plaatje bij het recept dat bakje) en ik wou vragen of dit recept dan gedeelt door 4 moet doen omdat maar 1 bak is of niet omdat is groter is?
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren